O nas 2017-11-14T14:44:44+00:00

Smo ozko specializirano podjetje na področju specialne profesionalne higiene. Z več kakor 10 letnimi izkušnjami na področju profesionalne higiene kože smo se skupaj z našimi strokovnimi sodelavci in svetovalci specializirali za higieno kože na specialnih področjih. Naj bo medicina, farmacija, prehrambena industrija, težka industrija, avtomobilska industrija ali splošna uporaba v hotelih, vrtcih in šolah, je primeren izbor zaščite, čiščena in regeneracije kože pot do prihrankov na področju higiene.

S pravilno izbiro in uporabo higienskih pripomočkov pripomoremo uporabnikom do znižanja stroškov, prav tako pa izničimo izostanke zaposlenih iz delovnega procesa iz naslova alergij ter trajnih poškodb kože.

Individualen pristop do vsake posamezne stranke nas je v 10 letih pripeljal do zavidanja vrednih referenc in strank. Le te so nam v velik ponos. Prav vsaka stranka nam pomeni izziv, ki se jim naš tim v popolnosti posveti.

Logistična mreža nam zagotavlja servis za stranke v najkrajšem času. Stremimo k temu, da so stranke postrežene že v 24 urah.

Najnovejša tehnologija s katero smo prisotni na tržišču nam omogoča popoln nadzor nad porabo naših artiklov, s tem pa imajo tudi naše stranke stalen monitoring porabe. Ob najmodernejši tehnični tehnologiji nam le to omogoča najmodernejši izbor higienskih artiklov.

Sodelujemo s priznanimi podjetji iz tujine, s katerimi imamo dnevno izmenjavo izkušenj in se prilagajamo potrebi vsake stranke v zelo kratkem času.

Prihranite in izboljšajte stanje higiene tudi vi.